Verzekeringskeuring

Verzekeringskeuring € 95,00 (inclusief BTW):
Bij Goedkope Keuringen kunt u ook terecht voor uw verzekeringskeuring. Deze keuring kan noodzakelijk zijn bij het afsluiten van een hypotheek of levensverzekering. De verzekeringsmaatschappij waar u deze verzekering afsluit kan het noodzakelijk vinden om een keuring te laten uitvoeren.

De inhoud van deze keuring kan wisselen en verschilt per verzekeringsmaatschappij.
De keuring bestaat uit een gesprek met de arts en een lichamelijk onderzoek.
Meestal vindt er ook urine en bloedonderzoek plaats.

Het verslag en de uitslagen van deze keuring worden naar de medische adviseur van de verzekeringsmaatschappij gestuurd, die deze vervolgens beoordeelt.

De kosten van deze keuring worden MEESTAL NIET MEER door de verzekeringsmaatschappij betaald. Het loont dus de moeite uw keuring bij Goedkope Keuringen te laten verrichten.


Online een afspraak maken voor een keuring

Op de website kunt u direct online een afspraak maken. Hier ziet u welke keuringslocaties, data en tijden beschikbaar zijn.
U kunt zelf de locatie bepalen waar u gekeurd wilt worden (dit is niet woonpaats afhankelijk!). Komt het getoonde tijdstip u niet gelegen, neemt u dan contact op met het afsprakenbureau. 
                                                            
Telefonische Afspraak:
Wilt u liever persoonlijk contact? Voor afspraken, vragen en informatie zijn wij te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur via het landelijk afsprakenbureau van Goedkope Keuringen: 085 - 48 83 616.


Heeft u opmerkingen of wilt u meer weten over onze dienstverlening, vul dan het contactformulier in.