Verlenging Surinaams rijbewijs

Verlenging Surinaams rijbewijs € 55,00 - € 60,00 (inclusief BTW)
Bij Goedkope Keuringen kunt u ook terecht voor verlenging van uw Surinaams rijbewijs. Houders van een Surinaams rijbewijs die woonachtig zijn in Nederland, kunnen voor de aanvraag voor verlenging, duplicaat en internationaal rijbewijs, terecht bij het Consulaat-Generaal van de Republiek Suriname te Amsterdam.

De keuringen worden verricht door BIG geregistreerde keuringsartsen conform de Regeling eisen geschiktheid versie 2000 van het CBR en de wijzigingen hierop en Rij veilig met medicijnen.
Het verschil is echter dat niet het CBR maar de keuringsarts bepaalt of u rijgeschikt bent om aan het verkeer deel te nemen. Indien u door de arts rijgeschikt bevonden wordt, dan verstrekt hij/zij u meteen de schriftelijke verklaring.

Voor alle informatie over het verlengen van uw Surinaams rijbewijs verwijzen wij u naar de website van het Surinaams Consulaat: www.consulaatsuriname.nl


Online een afspraak maken voor een keuring

Op de website kunt u direct online een afspraak maken. Hier ziet u welke keuringslocaties, data en tijden beschikbaar zijn.
U kunt zelf de locatie bepalen waar u gekeurd wilt worden (dit is niet woonpaats afhankelijk!).
Komt het getoonde tijdstip u niet gelegen, neemt u dan contact op met het afsprakenbureau. 
                                                            
Telefonische afspraak:
Wilt u liever persoonlijk contact? Voor afspraken, vragen en informatie zijn wij te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur via het landelijk afsprakenbureau van Goedkope Keuringen: 085 - 48 83 616.

Weekend keuringen:
's-Gravenzande, Alkmaar, Culemborg, De Bilt, Heemskerk, Heerhugowaard, Oud-Beijerland, Pijnacker, Valkenswaard, Vlaardingen, Volendam, Wervershoof, Zaandam.


Heeft u opmerkingen of wilt u meer weten over onze dienstverlening, vul dan het contactformulier in.