Combikeuring (3) Medibus + Taxipas

Combikeuring (3) Medibus + Taxipas € 80,00 - € 102,50
Bij Goedkope Keuringen kunt u ook terecht voor uw Combikeuring Medibus + Taxipas. Soms is het mogelijk uw Medibus en Taxipas keuring te combineren en valt de CBR Rijbewijskeuring samen met een andere keuring. U kunt dan beide keuringen tegelijk laten uitvoeren tegen een gereduceerd tarief.

Om het vak van Taxichauffeur uit te oefenen, is een Taxipas verplicht. De keuring voor Taxipas is een beroepskeuring en vindt elke vijf jaar plaats. Een rijbewijskeuring is een medische keuring die plaatsvindt bij aanvraag of verlenging van het rijbewijs. Door die twee keuringen samen te laten vallen, hoeft u maar een keer gekeurd te worden.

De procedure van deze rijbewijskeuringen leest u bij de afzonderlijke informatie over de keuringen en worden verricht door BIG geregistreerde keuringsartsen.

Tevens zijn alle rijbewijskeuringsartsen aangesloten bij het ZorgDomein en kunnen uw gegevens digitaal aanleveren bij het CBR.
Online een afspraak maken voor een keuring

Op de website kunt u direct online een afspraak maken. Hier ziet u welke keuringslocaties, data en tijden beschikbaar zijn.
U kunt zelf de locatie bepalen waar u gekeurd wilt worden (dit is niet woonpaats afhankelijk!). Komt het getoonde tijdstip u niet gelegen, neemt u dan contact op met het afsprakenbureau.
                                                                 

Telefonische afspraak:
Wilt u liever persoonlijk contact? Voor afspraken, vragen en informatie zijn wij te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur via het landelijk afsprakenbureau van Goedkope Keuringen: 085 - 48 83 616.

Weekend keuringen:
's-Gravenzande, Alkmaar, Culemborg, De Bilt, Heemskerk, Heerhugowaard, Oud-Beijerland, Pijnacker, Valkenswaard, Vlaardingen, Volendam, Wervershoof, Zaandam.

Heeft u opmerkingen of wilt u meer weten over onze dienstverlening, vul dan het contactformulier in.