Klein vaarbewijs binnenvaartkeuring

Klein vaarbewijs keuring € 45,00 - € 50,00 (inclusief BTW):
Bij Goedkope Keuringen kunt u ook terecht voor uw Klein vaarbewijs binnenvaartkeuring. Voor het aanvragen of verlengen dient u eerst een formulier aan te vragen via het CBR: Kein Vaarbewijs.
Twijfels of u aan de medische eisen vaarbewijs voldoet? Zie: Vamex medische eisen en Vaarbewijzen overige informatie.
Vamex klantenservice tel.: 088 456 4567 (dagelijks 09.00 -12.00 uur en 13:30 -17.00 uur).

De eigen verklaring mag niet langer dan zes maanden geleden door u zijn ingevuld en ondertekend. Als op de eigen verklaring een of meer vragen met 'ja' zijn beantwoord zal de medisch adviseur vaarbewijzen van het CBR beoordelen of u voldoet aan de keuringseisen voor de binnenvaart. Het kan zijn dat er aanvullend onderzoek wordt gevraagd of dat informatie van uw eigen huisarts of specialist nodig is. De Geneeskundige verklaring binnenvaart krijgt u na (goed)keuring door een van de door de Inspectie Leefomgeving en Transport aangewezen keuringsartsen als u voldoet aan de keuringseisen voor de binnenvaart. Vanaf uw 65e jaar dient u iedere 3 jaar gekeurd te worden.


De keuringen worden verricht door BIG geregistreerde keuringsartsen conform de Regeling eisen geschiktheid versie 2000 van het CBR en de wijzigingen hierop.

Overige informatie m.b.t. medicijngebruik in het verkeer treft u aan op de website van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik: Rij veilig met medicijngebruik.

Wat mee te nemen naar de keuring:
- Formulier van de Vamex.
- Urine (hoeft niet nuchter, bij voorkeur in een urinecontainertje; verkrijgbaar bij apotheek, drogist of huisarts).
- Medicatie: bij eventueel medicijngebruik dient dit op de anamneselijst aangeven te worden.
- Indien van toepassing: bril/contactlenzen.
 
Waarop te letten: Draagt u contactlenzen, dan dient u de sterkte van de lenzen aan de arts mee te delen. Tijdens het oogonderzoek kunt u uw lenzen inhouden.
 
TIP: Een bezoek aan de opticien voor (gratis) controle van de ogen  is aan te raden indien uw ogen of bril het laatste jaar niet zijn gecontroleerd.
       Nieuwe glazen/lenzen kunnen een eventuele herkeuring voorkomen.


Online een afspraak maken voor een keuring

Op de website kunt u direct online een afspraak maken. Hier ziet u welke keuringslocaties, data en tijden beschikbaar zijn.
U kunt zelf de locatie bepalen waar u gekeurd wilt worden (dit is niet woonpaats afhankelijk!).
Komt het getoonde tijdstip u niet gelegen, neemt u dan contact op met het afsprakenbureau.                                                                
 
Telefonische afspraak:
Wilt u liever persoonlijk contact? Voor afspraken, vragen en informatie zijn wij te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur via het landelijk afsprakenbureau van Goedkope Keuringen: 085 - 48 83 616.


Weekend keuringen:
's-Gravenzande, Alkmaar, Culemborg, De Bilt, Heemskerk, Heerhugowaard, Oud-Beijerland, Pijnacker, Valkenswaard, Vlaardingen, Volendam, Wervershoof, Zaandam.


Heeft u opmerkingen of wilt u meer weten over onze dienstverlening, vul dan het contactformulier in.